Breaking news

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης
A

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος έδινε τους τελευταίους μήνες «μάχη» με τον καρκίνο.

Υπενθυμίζεται πως περασμένο Ιούνιο, είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τους τελευταίους μήνες και πριν από μερικές μέρες είχε ο ίδιος κάνει γνωστό πως είχε μπει στο νοσοκομείο για μια νέα θεραπεία.

Είναι η δεύτερη τεράστια απώλεια για τη μητέρα και την αδερφή του, Αννούλα, καθώς ο θάνατός έρχεται μόλις έξι μήνες μετά από εκείνο του πατέρα του.

Λύγισε στον «αέρα» η αδερφή του

Καταρρακωμένη η αδερφή του, Αννούλα, δεν μπορούσε να μιλήσει στον αέρα του Mega Καλημέρα, λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστός ο θάνατος του αδερφού της

Το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν η λέξη «καταστράφηκα», καθώς δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο»

«Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία», συμπλήρωνε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσο για το πώς κατάλαβε ότι του συμβαίνει κάτι, θυμήθηκε πως είχε κολλήσει covid που τον χτύπησε πολύ άσχημα και είχε χάσει κάποια κιλά.

«Μετά έπεσε το ανοσοποιητικό μου, παθαίνω βρογχίτιδα, λαβύρινθο, ήμουν χάλια. Νόμιζα ότι από όλα αυτά είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο.

Είχα φοβερή κόπωση, άρχισα και έχανα κιλά και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Δεν είχα όρεξη για φαγητό. Έχασα 12 κιλά» υπογράμμιζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις