Breaking news

ΤΡΟΧΑΙΟ
A

Δύο σοβαρά τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού και μάλιστα σε απόσταση μόλις 20 μέτρων, μεταξύ τους. 

Νωρίς τα ξημερώματα, γύρω στις 4:50 στη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά (στη θέση Ψαλίδι) στην περιοχή της Καλλιθέας, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τρεις κολώνες ηλεκτροφωτισμού. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όπου προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα και μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις από το αυτοκίνητο.

Και οι δύο τραυματίες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η γυναίκα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ηλικίας περίπου 45-50 ετών ενώ η συνοδηγός ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών. Λόγω του τροχαίου υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Συγγρού προς Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ο δρόμος άνοιξε. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου πραγματοποιεί η Τροχαία Καλλιθέας.

Και ένα θανατηφόρο δυστύχημα λίγες ώρες νωρίτερα

Νωρίτερα στις 23:30 της Δευτέρας, στη Λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Καλλιθέας, μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 44χρονος δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο. Δυστυχώς ο δικυκλιστής δεν φορούσε κράνος. 

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Το τραγικό είναι πως τα δύο τροχαία σημειώθηκαν σε απόσταση 20 μέτρων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις