Breaking news

INTIME NEWS
A

Απανθρακώθηκε ο 45χρονος βοσκός που αγνοούνταν στον Άγιο Γεώργιο Μαγνησίας, την ώρα που μαίνεται ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο και κατευθύνεται προς την ΒΙΠΕ, λόγω των ισχυρών ανέμων, που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή και αλλάζουν διαρκώς φορά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο 45χρονος κατεγράφη από την ΕΡΤ να φωνάζει για τα ζώα του και πήγε να τα σώσει χωρίς καμία προφύλαξη. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή μια μπουλντόζα μπήκε στο ποιμνιοστάσιο για να βοηθήσει.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι εντοπίσθηκε νεκρή η γυναίκα που είχε εντοπιστεί στον Πλάτανο Αλμυρού, με τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη και να κατευθύνεται προς την θάλασσα.

Από τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα, όντας υπέρβαρη. Το τροχόσπιτο ήταν στην παραλία και περιστοιχιζόταν από χόρτα. Ο άνδρας της δεν την απομάκρυνε όταν είδε τη φωτιά, αλλά προσπάθησε να την κατασβέσει.

Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη σύζυγό του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο ίδιος εντοπίστηκε ζωντανός, κοντά στα δέντρα όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο.

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στο 293 χλμ ξέσπασε νωρίτερα η φωτιά, η οποία πέρασε και την νησίδα της Εθνικής οδού.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις