Breaking news

INTIME NEWS
A

Εκδηλώθηκε πυρκαγιά σήμερα, Τετάρτη το απόγευμα σε ύπαιθρο στον Βαρνάβα Αττικής, την ώρα που μαίνονται ανεξέλεγκτα τα πύρινα μέτωπα σε Βελεστίνο και Λαμία.

Στο σημείο έχουν φτάσει επτά οχήματα της Πυροσβεστικής και 14 πυροσβέστες, αλλά και εθελοντές.

Υπενθυμίζεται ότι στις φλόγες παραδόθηκαν αποθήκη και δύο σπίτια στην περιοχή του Αφανού στην πόλης της Λαμίας, με τη φωτιά να εξαπλώνεται στο βόρειο τμήμα της πόλης.

Την ίδια ώρα, εκκενώνεται το βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας λόγω πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 να εκκενώσουν το βόρειο τμήμα της πόλης και να κινηθούν προς το κέντρο και νότια της Λαμίας. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας εκκενώστε τώρα προς το κέντρο και νότια της Λαμίας. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Φωτιά στο Βελεστίνο

Το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο Βελεστίνο είναι πλέον ανεξέλεγκτο και κατευθύνεται προς την ΒΙΠΕ, λόγω των ισχυρών ανέμων, που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή και αλλάζουν διαρκώς φορά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, για να μην επεκταθούν οι φλόγες στα εργοστάσια που έχουν εύφλεκτα υλικά.

Στο μεταξύ στάλθηκε νέο μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Διμηνίου, του Παλιουρίου και της ΒΙΠΕ, στο οποίο η υπηρεσία ζητά να εκκενώσουν προς Βόλο. Με διαφορά λίγης ώρας από την φωτιά στην Πάλτση του Ν. Πηλίου, φωτιά ξέσπασε στο δρόμο προς Αερινό. Νωρίτερα, δόθηκε εντολή εκκένωσης για τον οικισμό του Σέσκλου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις