Breaking news

Σεπόλια
A

Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι Αρχές πραγματοποιούν σχετική έρευνα στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική έρευνα ο «Μιχάλης» φέρεται να συνόδευε τη 12χρονη στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Περισσότερα σε λίγο...

Οι 10 συλλήψεις

Υπενθυμίζεται πως οι 10 φερόμενοι ως παιδοβιαστές που έχουν προφυλακιστεί έως τώρα είναι οι ακόλουθοι. 

  1. Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.
  2. Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.
  3. Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.
  4. Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  5. Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  6. Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.
  7. Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.
  8. Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.
  9. Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.
  10. Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις