Breaking news

violence
A

Στη φυλακή οδηγείται αυτή τη στιγμή ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας για τον οποίο είχε υπάρξει καταγγελία από 14χρονη αθλήτρια στην Πάτρα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος, από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ότι όλα είναι ψέματα. Μάλιστα, χτες προσκόμισε στις αρχές ακόμα και βίντεο προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έμεινε μόνος του με την αθλήτρια στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ του κατέθεσαν αθλητές και γονείς.

Το χρονικό της σύλληψης

Παραμονή Χριστουγέννων και συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. 

Την ίδια ημέρα ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας συνελήφθη αλλά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή καθώς υπήρξε διχογνωμία μεταξύ του εισαγγελέα και του ανακριτή. Εξερχόμενος τότε από το δικαστικό μέγαρο, ο κατηγορούμενος τόνισε πως είναι αθώος και πως «η αλήθεια θα λάμψει».

Ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών η προφυλάκισή του, ενώ προηγήθηκε μία εισαγγελική πρόταση - καταπέλτης, στην οποία αναφέρεται ότι αν αφεθεί ελεύθερος μπορεί να τελέσει παρόμοια αδικήματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις