Breaking news

astynomia_police
A

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες πρόκειται για έναν ηλεκτρολόγο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί χθες ένταλμα σύλληψης.

Εκκρεμεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης το οποίο αφορά έναν υπεύθυνο καταστήματος που βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Η λίστα με τους κατηγορούμενους

Τρία από τα τέσσερα άτομα για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης την Πέμπτη φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Ασφάλεια, λέγοντας πως συνομίλησαν με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής αλλά αρνούμενοι την συνάντηση μαζί της.

Ακόμη 6 κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι ενώ τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την εισαγγελία.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

  1. Ηλίας Μίχος που θεωρείται ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς βίαζε αλλά και εκπόρνευε τη 12χρονη
  2. Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη
  3. Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στην υπόθεση μαστροπείας
  4. Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με την ανήλικη ηλικίας 12 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  5. Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με την ανήλικη ηλικίας 12 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  6. Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με την ανήλικη ηλικίας 12 ετών, έναντι αμοιβής.

Τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα άτομα τα οποία συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι 18 μέσω της εφαρμογής Blindchat και έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, τις προηγούμενες μέρες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις