Breaking news

επίθεση με καυστικό υγρό
A

Η 49χρονη μητέρα που δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγο της στην Μεσσηνία, τον περασμένο μήνα μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «TLive» για την φρικτή «περιπέτεια» της.

Ειδικότερα, αρχικά αναφέρθηκε στην αρχική προσέγγισα από άγνωστο σε εκείνη άτομο και την επίθεση λέγοντας πως: «Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Από ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά».

Ακόμα, η 49χρονη μίλησε για τον πόνο που ένοιωθε από το καυστικό υγρό, αλλά και για τις κινήσεις της αναφέροντας πως: «Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό».

Επιπλέον, προσπάθησε κατά κάποιον τρόπο να «εξηγήσει» την πράξη του φερόμενου ως δράστη, περιγράφοντας πως: «Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε που φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ, το οποίο είχε σε ένα δοχείο».

Η ίδια μίλησε και για τους αφόρητους πόνους που της προκάλεσε το καυστικό υγρό λέγοντας πως: «Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους».

Υπενθυμίζεται πως η 49χρονη κινδύνευσε να χάσει το μάτι της. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την ίδια πάει κάθε 2η ημέρα στο νοσοκομείο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις