Breaking news

astinomia
A

Ο 50χρονος πρώην σύντροφος της 49χρονης που κατηγορείται ότι της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο στην Ανάληψη Μεσσηνίας δηλώνει μετανιωμένος και «βαθιά συγκλονισμένος».

Η επίθεση στην 49χρονη μητέρα έξι παιδιών έχει σοκάρει το πανελλήνιο και «ξυπνάει» μνήμες από παρόμοια περιστατικά, όπως της κας Κούνεβα και της κας Παλιοσπύρου

Ο 50χρονος που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στη συνέχεια μετέβη στην ανακρίτρια, απ' όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, που θα γίνει το Σάββατο, στις 12 και μισή το μεσημέρι.

«Ο εντολέας μου τώρα συνειδητοποίησε τι έγινε, είναι βαθιά συγκλονισμένος, έχει μετανιώσει, ζητάει συγγνώμη για αυτό το οποίο έκανε», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θανάσης Ηλιόπουλος.

Όπως είπε στις κάμερες, ο εντολέας του θέλει να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στο θύμα, καθώς είναι «εξαιρετικά σοβαρός» ο τραυματισμός της από το καυστικό υγρό.

«Πήγε στο νοσοκομείο αλλά απ' όσο έμαθα, εκείνη δεν ήθελε να τον δει και ακολούθησε η σύλληψή του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Είπε ακόμη ότι μέχρι το 2015, που βγήκε το συνεναιτικό διαζύγιο, «εγώ έβλεπα δύο ανθρώπους του μόχθου, της καθημερινότητας, μια πολύκτεκνη οικογένεια».

«Κι εγώ χθες όταν το έμαθα δεν πίστευα ότι συνέβη», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος ενώ σημείωσε ότι, απ' όσα γνώριζε, «έγινε προσπάθεια να τα ξαναβρούν... Ο εντολέας μου ήθελε να τα βρουν», τόνισε.

<iframe width="956" height="538" src="https://www.youtube.com/embed/_oeNOgidYW0" title="Συνήγορος Υπεράσπισης του 50χρονου δράστη της επίθεσης στην 49χρονη" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις