Breaking news

INTIME NEWS
A

Ο 70χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά, 14 και 16 ετών, τα οποία μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, αφού απολογήθηκε για πολλές ώρες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ειδικότερα, οι όροι που οφείλει να τηρήσει ο 70χρονος είναι ότι απαγορεύεται να προσεγγίσει το σπίτι του, και γενικότερα το Αλεποχώρι, απαγορεύεται να βγει από τη χώρα, υποχρεωτικά πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που θα μείνει και να πληρώσει ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τους εφήβους, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος για το περιστατικό. Επιπλέον, η ποινή που ασκήθηκε στον 70χρονο είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή

Τον είχαν επισκεφθεί και στο παρελθόν και πανικοβλήθηκε όταν τους είδε μέσα στη νύχτα, να μπαίνουν στην αυλή, όπως ισχυρίστηκε, με τον ίδιο να πάρει την βιαστική απόφαση να πάρει την κυνηγετική του καραμπίνα και να αρχίσει να πυροβολεί. Συγκεκριμένα, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είπε στην απολογία του πως: «Δεν ήθελα να τα σκοτώσω, ούτε να τα τραυματίσω. Είχαν έρθει πολλές φορές στο σπίτι, έκαναν ζημιές, πετούσαν πέτρες και με κορόιδευαν. Γι’ αυτό βγήκα με την καραμπίνα».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο έφηβοι ηλικίας 14 και 17 χρόνων που τραυματίστηκαν από σκάγια της καραμπίνας του κατηγορούμενου, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, με το ένα να έχει χτυπηθεί κοντά στο μάτι, ενώ το άλλο στην γάμπα. 

Σημειώνεται πως τα δύο παιδιά που δεν είχαν τραυματιστεί, και οι δύο 16 ετών, αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή εισαγγελέα, μετά από την μήνυση που υπέβαλε ο 70χρονος για καταπάτηση ξένης περιουσίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις