Breaking news

INTIME NEWS
A

Στο Mega και την εκπομπή Live news ήταν καλεσμένος σήμερα το απόγευμα ο δικηγόρος του 70χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε 2 ανήλικα παιδιά στο Αλεποχώρι.

Αρχικά, ο κ. Γλύκας σημείωσε πως: «Θέλω να μεταφέρω τη συντριβή του 70χρονου και τη μεγάλη συγγνώμη προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους», ενώ προσέθεσε πως τη Δευτέρα το πρωί πρόκειται να πάρει τη δικογραφία της υπόθεσης

Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε πως 3 επιθέσεις από αγνώστους με συνδυασμό με κλοπή αντικειμένων είχε δεχθεί ο 70χρονος και είπε χαρακτηριστικά πως: «το έχει καταγγείλει στις Αρχές, αλλά νιώθει μόνος. Καταγγέλλει κάθε φορά την έλλειψη αστυνόμευσης».

Ο δικηγόρος σημείωσε πως το όπλο του κατηγορούμενου είναι νόμιμο, καθώς έχει άδεια, λέγοντας πως: «Νόμιζε ότι δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να τον κλέψουν ή να τον ληστέψουν».

Τέλος, ο κ. Γλύκας είπε πως: «Όλα έγιναν μέσα στη σφαίρα ιδιοκτησίας του 70χρονου. Υπάρχει ένας τρίμετρος φράκτης, που σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι, που δεν γνωρίζει εκείνη την ώρα, έχουν μπει στην ιδιοκτησία του».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις