Breaking news

stratos_valsamidis
A

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του 34χρονου ηθοποιού, Στράτου Βαλσαμίδη ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις 4 Δεκεμβρίου του 2019.

Συγκεκριμένα, πριν από 2 ολόκληρα χρόνια ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός περίπου μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του, Στεφανίας Αναγνωστάτου από την αρχή της υπόθεση η αστυνομία της περιοχής δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον για την διαλεύκανση της.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, η οποία και ασχολήθηκε με την υπόθεση « Όταν πήγα να καταθέσω, μου έδωσαν το αυτοκίνητο να το πάρω και να φύγω, χωρίς να έχει ελεγχθεί, αν και αναφέραμε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βγει και εργαστηριακές εξετάσεις που δείχνουν δηλητηρίαση. Φαίνεται με ποιους ανθρώπους είχε έρθει σε επαφή, γιατί έχουν βρεθεί αποτυπώματα, DNA, κλήσεις και στίγματα των κλήσεων ».

Ακόμη ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης μιλώντας στο « Φως στο Τούνελ » είχε τονίσει πως στο άψυχο σώμα του Στράτου υπήρχαν εκχυμώσεις και εκδορές στα πλαίσια των σωματικών βλαβών. Έπειτα πρόσθεσε,        «Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι υπήρξε μετακίνηση της σορού γιατί οι πτωματικές υποστάσεις που σχηματίστηκαν δεν ήταν ανάλογες στη θέση που ήταν το σώμα τη στιγμή της ανεύρεσης », υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να έγιναν και περισσότερες από μία μετακινήσεις της σορού.

Η πρώτη δικαίωση και συνέχιση των ερευνών

Η αδελφή του 34χρονου ηθοποιού, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης δηλώνοντας τα εξής: « Επιτέλους η εισαγγελέας είδε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτι που φωνάζαμε με τη μητέρα μου από την αρχή. Είναι μία πρώτη δικαίωση για εμάς γιατί λέγαμε στην αστυνομία τι πρέπει να προσέξει ». 

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η ίδια πρόσθεσε « Αναμένουμε τη δεύτερη δικαίωση για το ποιος ευθύνεται για το χαμό του αδελφού μου. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Αν κάποιος έχει θυμηθεί κάτι, εδώ είμαστε να τον ακούσουμε ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις