Breaking news

Θέσεις εργασίας και προσλήψεις
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων της προκήρυξης 3Κ/2021 για την πλήρωση 13 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Διοικητικής και Λογιστικής Υποστήριξης, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις υποβλήθηκαν χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της 3Κ/2021 με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι η προκήρυξη 3Κ/2021 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις