Breaking news

εργασία
A

Σε δημόσια κλήρωση μεταξύ ισοβαθμούντων υποψηφίων της προκήρυξης 13Κ/2021, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο, προχωράει το ΑΣΕΠ όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων των κλάδων ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού και ΤΕ Ηλεκτρολόγων, που συμπεριλαμβάνονται στους ακόλουθους πίνακες.

Η δημόσια κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους των παραπάνω κλάδων θα διενεργηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στο κατάστημα του ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από την πλατφόρμα e-presence.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει τ ην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Τ.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Τ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις