Breaking news

elstat
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, από το ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης προσληπτέων της προκήρυξης 6E/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στον φορέα Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) Ανεξάρτητη Αρχή, στο γνωστικό αντικείμενο «Θετικές Επιστήμες», (κωδικός θέσης: 10003).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί εκτός από τους οριστικούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων, για τυπικούς λόγους

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον οριστικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. 

Αιτήσεις θεραπείας

Αιτήσεις θεραπείας υποβάλλονται με κατάθεση αυτών στη Γραμματέα της Επιτροπής (Κεντρική Υπηρεσία ΑΣΕΠ, Πουλίου 6, 1ος όροφος, γραφείο 115) ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στην Επιτροπή Επιλογής (Επιτροπή Επιλογής Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, υπ΄αριθμ 104/2022, για τον κωδικό θέσης 10003, Πουλίου 6, 115 23 Αθήνα), σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 35 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θεραπείας αρχίζει  την 12η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και λήγει την 23η Ιανουαρίου 2023, ημέρα  Δευτέρα.

Οι οριστικοί πίνακες

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις