Breaking news

θέσεις εργασίας
A

Οι αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειόμενων ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της Προκήρυξης /2021, που αφορά την πλήρωση 2 θέσεων εργασίας Ειδικών Επιστημόνων στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του υπουργείο Εσωτερικών.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με θητεία διάρκειας ίσης με τη διάρκεια του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, στα γνωστικά αντικείμενα: «Περιφερειακή Ανάπτυξη» (κωδ. θέσης: 10004) και «Χωροταξία/Πολεοδομία/Αστικός Σχεδιασμός» (κωδ.θέσης: 10007).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «Αρχικό πίνακα αποκλειομένων» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας,  από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8 το πρωί έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 2 το μεσημέρι, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

 Αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων 

«Ιατρός Ελεγκτής Ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής»

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, εκδόθηκε και αναρτήθηκε ο  Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης της Προκήρυξης 6E/2021 για την πλήρωση 1 θέσης με τριετή θητεία που μπορεί να ανανεώνεται, στο υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας - Θράκης), στο γνωστικό αντικείμενο «Ιατρός Ελεγκτής Ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής».

Σημειώνεται πως δεν προβλέπονται ενστάσεις κατά του ανωτέρω προσωρινού πίνακα.

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες θα προκύψουν μετά τη διενέργεια της ατομικής συνέντευξης των υποψηφίων.

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

  • Οδηγός εύρεσης (Α.Μ.) υποψηφίου.
  • Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις