Breaking news

asep proson
A

Το Proson.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Ε/2021, τους πίνακες προσληπτέων της  προκήρυξης 4Ε/2020, τα προσωρινά αποτελέσματα της 5Ε/2022, αλλά και τους πίνακες επικρατέστερων της προκήρυξης 6ΔΣ/2021.

Ακολουθήστε το Proson.gr και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εργασιακού τομέα.

Δείτε όλα τα προσωρινά και οριστικά αποτελέσματα των προκηρύξεων καθώς και τους πίνακες προσληπτέων και επικρατέστερων υποψηφίων παρακάτω: 

Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Ε/2021 για το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2021 (ΦΕΚ.23/29.4.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) - Διεύθυνση Υποστήριξης Ερευνών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Αυτοματισμοί και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις» (κωδικός Θέσης: 10008)
  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά Συστήματα Αυτοματισμών και Δικτύων Δεδομένων Μεγάλων Ερευνητικών Εγκαταστάσεων» (κωδικός Θέσης: 10009).

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Έκδοση πινάκων προσληπτέων της προκήρυξης 4Ε/2020 

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ, οι πίνακες προσληπτέων της διαδικασίας πλήρωσης 6 εκ των συνολικά 11 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών), με διετή σύμβαση, από υποψηφίους των αντίστοιχων κυρωθέντων πινάκων αναπληρωματικών της προκήρυξης 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ.

Πιο συγκεκριμένα, οι 6 θέσεις για τις οποίες εκδόθηκαν σήμερα οι πίνακες προσληπτέων είχαν προκηρυχθεί, ως εξής:

  • Πέντε θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Ελεγκτών» (Κωδικός Θέσης: 10004)
  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής» (Κωδικός Θέσης: 10006)

Δείτε τους πίνακες προσληπτέων ΕΔΩ.

Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 5Ε/2020

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5E/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ. ΣΤΑΤ.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Στατιστικές Πληθυσμού και Ανάλυση Δεδομένων» (Κωδικός Θέσης: 10007).

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από τις 11 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη ώρα 8:00 έως και τις 22 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή:  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Η ανάρτηση πινάκων επικρατέστερων υποψηφίων της 6ΔΣ/2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 6ΔΣ/2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Πίνακες Επικρατέστερων Υποψηφίων που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 101) και των Αντιπροέδρων Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 102) στην Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.)-Υπουργείο Οικονομικών, οι οποίοι και απεστάλησαν στον εποπτεύοντα Υπουργό, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 21 του Ν. 4735/2020 (Α’ 197).

Δείτε τους πίνακες επικρατέστερων υποψηφίων παρακάτω:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις