Breaking news

Γεωργία Ρεμπούτσικα (ΕΟΠΠΕΠ)
A

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι αιτήσεις συμμετοχής για τις εξετάσεις πιστοποίησης εμπειροτεχνιτών κομμωτών - κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr υποβλήθηκαν συνολικά 925 αιτήσεις κάτι που δείχνει ότι το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, δεδομένου του γεγονότος ότι αυτή η εξεταστική διαδικασία, η 3η σε σειρά, θα είναι και η τελευταία για να κλείσει ένας κύκλος πιστοποίησης επαγγελματιών που απασχολούνται ήδη στο επάγγελμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ελεγχθεί η πληρότητα των αιτήσεων και θα ζητηθούν συμπληρωματικά στοιχεία, όπου αυτό απαιτηθεί σε ελλιπείς αιτήσεις υποψηφίων. Η ημερομηνία των εξετάσεων θα ανακοινωθεί στο site του ΕΟΠΠΕΠ, μόλις ολοκληρωθεί ο παραπάνω έλεγχος και σταλούν τα συμπληρωματικά στοιχεία από τους υποψηφίους.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, κ Ρεμπούτσικα Γεωργία δήλωσε σχετικά: «Σχεδόν 2 χρόνια τώρα, υπογράμμισε η , με μεγάλη χαρά εκκινήσαμε και πρόκειται να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο εξετάσεων για μια ομάδα επαγγελματιών που για χρόνια περίμενε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πιστοποίησής τους για να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση όλων αυτών των ανθρώπων καταδεικνύει και το σημαντικό έργο που επιτελείται στον Οργανισμό μας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Συνεχίζουμε τις εξετάσεις με άλλες κατηγορίες υποψηφίων, πάντα με γνώμονα ότι η πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ οδηγεί σε επαγγελματική αναγνώριση και προοπτική απασχόλησης».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις