Breaking news

dolofonia_volos
A

Ο 39χρονος δράστης ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία της νονάς του, φαίνεται να είναι υπεύθυνος και για μια δολοφονία που είχε διενεργηθεί 12 χρόνια πριν, συγκεκριμένα το 2009.

Σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας οι αστυνομικοί της ασφαλείας Βόλου ήταν αυτοί που εξιχνίασαν την υπόθεση, μέσω της μεθόδου DNA που είχαν συλλέξει τότε και ταυτοποιήθηκε τώρα με εκείνο του 39χρονου δράστη. Ειδικότερα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο εγκλημάτων ήταν αρκετά. Συγκεκριμένα οι μαχαιριές ήταν πολλές και στα ίδια σχεδόν σημεία των σωμάτων. Σημειώνεται πως το πρόσφατο θύμα έφερε 42 μαχαιριές ενώ η γυναίκα που δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια 20.

Παράλληλα στοιχεία που είχαν βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος 12 χρόνια νωρίτερα, έδειχναν ότι το θύμα γνώριζε το δολοφόνο του, καθώς φαίνεται να τον είχε κεράσει γλυκό πριν το έγκλημα και η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο. Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο. Συγκεκριμένα
εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου. Ειδικότερα τις απογευματινές ώρες της 12ης Αυγούστου του 2009 στο Βόλο, η 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της. Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο ( Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου ), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις