Breaking news

pano volley gynaikon panserraikos
A

«Δεν είμαστε όλες εδώ! Λείπουν οι δολοφονημένες», έγραφε το κόκκινο πανό που ύψωσαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανσερραϊκού, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναικοκτονίες. Την ίδια ώρα, αθλήτρια του σωματείου καταγγέλλει ότι έπεσε και η ίδια θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της.

Το πανό υψώθηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού Βόλεϊ της Β’ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και της ομάδας του ΓΣ Δράμας, το απόγευμα του Σαββάτου 11/12 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών. Η πρωτοβουλία ήταν του εφόρου της ομάδας κ.Λάμπρου Μπορμπόκη που συζήτησε το θέμα με τα κορίτσια της ομάδας και πραγματοποιήθηκε η δράση ευαισθητοποίησης.

Παίκτρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από πρώην σύντροφό της

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της ομάδας, Καλλιόπη Βασιλιά, μιλώντας στο Επιλογές TV, αποκάλυψε πως και η ίδια στο παρελθόν έπεσε θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από σύντροφο της όταν ήταν μόλις 20 ετών.

«Είχα πληγές στο σώμα και έλεγα ότι είναι από τα ματς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήμουν τυχερή αναφέρει η Καλλιόπη», καθώς κατόρθωσε να ξεφύγει, ωστόσο τα ψυχολογικά κυρίως τραύματα έμειναν χαραγμένα  μέσα της.

Αφορμή για να πάρει την γενναία απόφαση στάθηκε μια Πρωτοχρονιά όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πολλές επιλογές.

Ενώ στη συνέχεια περιγράφει την ιδιαιτερότητα που ενώνει το θύμα με τον θύτη και προέτρεψε τις γυναίκες να μιλούν και να μην σιωπούν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις