Breaking news

nekros_thessaloniki
A

Στον δήμο Κορδελιού-Εύοσμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε νεκρός ένας 78χρονος άντρας στο πεζοδρόμιο, μετά από πτώση στο κενό τριώροφης πολυκατοικίας από ταράτσα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του 78χρονου ο οποίος βρέθηκε το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 78χρονο Ρουμάνο υπήκοο, τον οποίο εντόπισαν περαστικοί πεσμένο στο έδαφος επί της οδού Επτανήσου 17, ειδοποιώντας την Άμεση Δράση. Οι συνθήκες θανάτου του θα διερευνηθούν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Με βάση τις πληροφορίες του «GrTimes» στο σημείο όπου κειτόταν ο 78χρονος έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να κλείσουν τον χώρο και να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης του ηλικιωμένου άνδρα.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις γίνεται λόγος για αυτοκτονία, αν και υπάρχει και η πιθανότητα ατυχήματος, ωστόσο η σωρός του άνδρα φέρει τραύμα από σφαίρα, με αποτέλεσμα να διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν αυτοτραυματίστηκε ή ο θάνατος του οφειλόταν σε κάποιο άλλο αίτιο.

Παρακάτω το βίντεο από το χώρο της τραγωδίας:

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις