Breaking news

κακοποιηση μωρου
A

Μπαράζ φρικτών αποκαλύψεων για ανήκουστη βία σε βάρος μικρών παιδιών έρχονται στη δημοσιότητα στον απόηχο του θανάτου του 6χρονου Άρθουρ που πέθανε από τα βασανιστήρια των κηδεμόνων του στη Μεγάλη Βρετανία.

Θυμίζουμε ότι ότι ο εξάχρονος Άρθουρ πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια, που υπέστη, από τη μητριά και τον πατέρα του.

Ένα άλλο παιδί, ο 7χρονος Τόνι έχασε και τα δυο του πόδια επειδή τον κακοποιούσαν οι γονείς του και αυτή τη φορά ένα κοριτσάκι 16 μηνών, η Σταρ Χόμπσον. έγινε το νέο θύμα της αρρωστημένης συμπεριφοράς της υποτιθέμενης προστάτιδάς του. Η μικρή από τη Βρετανία δεχόταν τόσο βάρβαρα χτυπήματα, από την ημέρα που γεννήθηκε, που τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.

Η 16 μηνών Σταρ πέθανε στο νοσοκομείο αφότου είχε χάσει πολύ αίμα, ύστερα από ρήξη κοίλης φλέβας. Το θέαμα ήταν τόσο σοκαριστικό που ακόμη και οι γιατροί είπαν ότι βλέπουν συνήθως κάτι τέτοιο σε θύματα τροχαίων. Τα θανατηφόρα τραύματα, όπως εκτίμησαν, προήλθαν από γροθιές, κλωτσιές και ποδοπάτημα. Το κοριτσάκι υπέστη ακόμη πολλαπλά κατάγματα, ανάμεσα στα οποία και κάταγμα κρανίου, τα οποία επέφεραν τον θανάτό της στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Η αλήθεια είναι πως η 28χρονη Σαβάνα Μπονκτσίλ κακοποιούσε τόσο βάναυσα το κοριτσάκι σε σημείο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η διαταραγμένη προσωπικότητα της 28χρονης αποτυπώνεται και στις αναζητήσεις που είχε κάνει στο Google προτού τελέσει τη δολοφονία: «Πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος χωρίς να κοιμάται;»«πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος στο κρύο;»«τι πρέπει να κάνουμε για μώλωπες και πρηξίματα;», οι απορίες της 28χρονης δράστριας...

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις