Breaking news

koronoios emvolio
A

Πολίτες που το επιθυμούν και είναι δικαιούχοι του εμβολίου αυτή την περίοδο, πρόκειται να έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο, χωρίς να κλείσουν ραντεβού, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα κινητές μονάδες Εμβολιασμού πρόκειται να στηθούν στο κέντρο των 4 μεγαλύτερων πόλεων της Κρήτης στους Δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου σε μία δράση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας με απώτερο στόχο την ενίσχυση του εμβολιαστικού ρεύματος, όπως ανέφερε η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Ειδικότερα η διοικήτρια κ. Μπορμπουδάκη χαρακτήρισε το εμβόλιο ως « δώρο ζωής », ενώ κάλεσε τους πολίτες του νησιού, μαζί με τις εορταστικές αγορές, να κάνουν και το εμβόλιο, είτε την  ή , είτε την αναμνηστική δόση προκειμένου να διασφαλιστεί στο νησί η δημόσια υγεία.

Τι προβλέπεται γύρω από τη δράση

Η εν λόγω δράση γίνεται συγκεκριμένα για όσους αργεί το ραντεβού του εμβολιασμού τους ή δεν έχουν καταφέρει να το κλείσουν ακόμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν είτε την πρώτη δόση του εμβολίου είτε την ενισχυτική 3η δόση, ενώ τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Pfizer.  Όσον αφορά τους πολίτες και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν για να κάνουν το εμβόλιό τους εκείνες τις ημέρες, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και προληπτικά, να κρατούν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στον νομό Ηρακλείου, το εμβολιαστικό κέντρο θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας, συγκεκριμένα στο χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί, όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και δρώμενα για την εορταστική περίοδο. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις