Breaking news

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
A

Όσο εκείνος έλεγε ανέκδοτα μια κοπέλα σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Ήταν η σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, του καλαμπουρτζή του Ράδιο Αρβύλα, που φρόντισε να κάνει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βορά στα αχόρταγα και διεστραμμένα βλέμματα όσων βυθίζονται σε παράνομες ιστοσελίδες πορνό.

Κι όσο εκείνη ήλπιζε ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα, εκείνος την εξαπατούσε κακοποιώντας την ψυχή της ξανά και ξανά…

Και εκείνος συνέχιζε να λέει ανέκδοτα την ίδια ώρα που εκείνη σκεφτόταν να αυτοκτονήσει...

«Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια». Αυτά είπε η κοπέλα και αυτά θα έλεγε πιθανόν κάθε κοπέλα που θα έμπλεκε με τον προβεβλημένο καλαμπουρτζή του Ράδιο Αρβύλα. 

«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες».

Ένας σκοτεινός διάδρομος ανοίγει από εκείνη τη στιγμή στην κοπέλα. Όλα γίνονται μαύρα γύρω της, η ζωή παγώνει. Απεγνωσμένα αναζητά λύση αλλά ο γνωστός καλαμπουρτζής που συνεχίζει να λέει τα κρύα του ανέκδοτα στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, την παγιδεύει ξανά.

 «Ζήτησε συγγνώμη», θα πει στο T Live, «αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

Όπως το είπε η Καίτη Γαρμπή: 

Η Καίτη Γαρμπή ήταν πιο αυστηρή «Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;»
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις