Breaking news

πισπιριγκου
A

Αποκαλυπτικά για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σταδιακά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ ερευνώνται τα ακριβή αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το Star, η πρώτη αναζήτηση της 33χρονης μητέρας σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο είναι η 11η Ιανουαρίου 2022.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται κρίσιμη από τις Αρχές που εξετάζουν την υπόθεση, καθώς μέχρι τότε η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στην υγεία της.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα. Το ίδιο βράδυ ξεκινούν τα προβλήματα για το 9χρονο κορίτσι, που οδηγείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει για δέκα ημέρες μέχρι να χάσει τη ζωή του από τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις