Breaking news

Λόνγκαν Μουάνγκι
A

Ένα μικρό αγοράκι, ο Λόνγκαν Μουάνγκι, βρέθηκε νεκρό σε ποτάμι της Νότιας Ουαλίας τον περασμένο Ιούλιο με 56 εξωτερικά τραύματα. 

Ένοχοι για τη δολοφονία ενός πεντάχρονου αγοριού κρίθηκαν η μητέρα, ο πατριός του και ένας 14χρος έφηβος, σε μία υπόθεση που προκαλεί σοκ και δέος. Τον δολοφόνησαν μετά από μήνες κακοποίησης και φυλάκισης στο «μπουντρούμι» της μικρής, σκοτεινής κρεβατοκάμαρας του, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Όταν ο Λόνγκαν Μουάνγκι πέθανε από το είδος των τραυματισμών που συνήθως συναντώνται σε άτομα που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα ή πτώση από μεγάλο ύψος, η μητέρα του, ο σύντροφός της και ένας έφηβος που εμπλέκεται στην υπόθεση, προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη πετώντας το σώμα του σε ένα ποτάμι στη Νότια Ουαλία και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει ότι φοβόταν πως είχε απαχθεί.

Η 30χρονη μητέρα του Άγκαραντ Ουίλιαμσον, ο σύντροφός της Τζόν Κόουλ, 40 ετών και ένας 14χρονος που λόγω ηλικίας δεν δημοσιεύθηκε το όνομά του, καταδικάστηκαν για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Μου αρέσει να ρίχνω μπουνιές στο κεφάλι παιδιών»

Ο Κόουλ, ο οποίος καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να μεταφέρει το σώμα του Λόγκαν στον ποταμό Όγκμορ ενώ τον ακολουθούσε ο έφηβος, παραδέχτηκε την κατηγορία. Ο νεαρός, ο οποίος δεν κατέθεσε, είχε ακουστεί νωρίτερα να τραγουδά: «Λατρεύω τα παιδιά, αγαπώ τα παιδιά, μου αρέσει να χτυπάω μπουνιές στο κεφάλι των παιδιών, μου προκαλεί οργασμό».

Το φρικτά βασανιστήρια του 5χρονου

Το παιδί βρέθηκε πεταμένο στο ποτάμι κοντά στο χωριό του Σαρν στο Μπρίτζεντ στις 31 Ιουλίου του περασμένου έτους. Φορούσε πιτζάμες και λέγεται ότι είχε υποστεί μια «βίαιη και διαρκή επίθεση».

Όταν πέθανε, βρισκόταν σε απομόνωση για 10 ημέρες αφού είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19 και του φέρονταν σαν «κρατούμενο», είπε η εισαγγελία. Οι Αρχές είπαν οτι εξαφανίστηκε από τα μάτια των αρχών, με την οικογένειά του να χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να τον κρύψει και να τον κακοποιήσει.

Όταν το σώμα του εξετάστηκε, ήταν μελανιασμένο, γδαρμένο και γρατσουνισμένο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, με περισσότερα από 50 σημεία τραυματισμού – και πολλά άλλα μεμονωμένα τραύματα – καταγεγραμμένα. Υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο, το συκώτι και το στομάχι. Οι ειδικοί είπαν ότι ο θάνατός του ήταν αργός και επώδυνος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις