Breaking news

ΠΑΤΡΑ
A

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση-θρίλερ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Έπειτα από τα νέα ευρήματα σχετικά με την ουσία nor – κεταμίνη στα ούρα της Τζωρτζίνας, που καταρρίπτει την υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης, μια νέα πληροφορία δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το τάμπλετ, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, αποκάλυψε άκρως επιβαρυντικά στοιχεία. 

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή την οποία επικαλείται το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το τάμπλετ "μίλησε" και ανέδειξε επιβαρυντικά στοιχεία για την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, στο τάμπλετ εμφανίζονται αναζητήσεις κι επικοινωνίες οι οποίες "καίνε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα, από την Google υπάρχουν ειδοποιήσεις (pop-ups) με προϊόντα ομοειδή της κεταμίνης, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος αναζήτησε μια ουσία και στη συνέχεια η Google του εμφάνιζε ειδοποιήσεις με παρεμφερή φαρμακευτικά υλικά.

Οι αναζητήσεις αυτές είχαν πραγματοποιηθεί όσο η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμα εν ζωή, στοιχείο αρκετά επιβαρυντικό για την κατηγορούμενη μητέρα του παιδιού. 

Θυμίζουμε ότι το τάμπλετ ετάφη μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα και στις 9 Απριλίου είχε ανασυρθεί έπειτα από εντολή της ανακρίτριας. Όπως είχε αναφέρει ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, και τα τρία κορίτσια είχαν ταφή με ένα προσωπικό αντικείμενο, κάτι που ήταν ιδέα της μητέρας τους. 

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές. 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις