Breaking news

πατρα
A

Μία ακόμη συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αφήνει αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ερωτηθείσα πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, είπε ότι «έπεσε από τα σύννεφα»

«Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον» είπε.

Η μητέρα της Ρούλας, αναρωτιέται αν ο πρώην γαμπρός της έχει δολοφονικά ένστικτα. «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας», είπε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της και την σχέση που είχε με τον Δασκαλάκη: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο» ανέφερε.

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: ότι ο «Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».

«Τα στοιχεία που έδωσε στην απολογία του είναι διαφορετικά από αυτά που είπε στην κυρία Νικολούλη» είπε η μητέρα της, σχολιάζοντας το τι την ενόχλησε εκείνη περισσότερο από την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

Για τα σχόλια που έχουν γραφεί ότι η ίδια πήγε με φτιαγμένο το μαλλί στα επισκεπτήρια είπε: «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις