Breaking news

patra
A

Σφίγγει ο κλοιός της ΕΛΑΣ γύρω από τους εμπλεκόμενους, όσο συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα νέα σύλληψη, ενώ «φωτογράφισε» συγκεκριμένα το στενό περιβάλλον της κατηγορούμενης. Μάλιστα, η νέα σύλληψη θα αφορά την κατηγορία της συνέργειας.

«Μαθαίνω ότι μέχρι το Πάσχα, λέει μια πληροφορία δικιά μου, ότι έχει δεθεί κι άλλο πρόσωπο. Και ότι μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρχει σύλληψη κι άλλου προσώπου μέχρι το Πάσχα. Το ξέρετε κι εσείς αυτό;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον συνδικαλιστή να απαντά καταφατικά:

«Ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις. Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας.»

Σε ό,τι αφορά τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδερφή της Ρούλας, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «αυτή η κυρία, η αδερφή της Ρούλας, μας έχει δηλώσει ότι “η μόνη ανάμειξή μου ήταν ότι βρήκα το βρέφος νεκρό”».

Θέμα ωρών να γίνει προσαγωγή και σύλληψη νέου προσώπου

Να σημειωθεί ότι ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι η σύλληψη θα γίνει πριν το Πάσχα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών να γίνει προσαγωγή ενός προσώπου στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.


Σύμφωνα με το pelop.gr, την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον φερόμενο φόνο, αλλά ανθρώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Στο μεταξύ ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, αναμένεται σήμερα Δευτέρα 4/11/2022 να περάσει το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη όταν προ μηνός υπέδειξε δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις