Breaking news

ilikiomeni
A

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, δύο χρόνια μετά την αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας. Με αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, υποδέχονται και πάλι από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00 - 15.00) στους φιλόξενους χώρους τους τα 3.600 μέλη τους -γυναίκες και άνδρες της τρίτης ηλικίας.

«Πλήρως ανανεωμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν ξανά τη ζεστασιά, τη χαρά και την ενέργεια στα μέλη τους, εντάσσοντας στην καθημερινότητά τους δημιουργικές δραστηριότητες: Αθλητικές, καλλιτεχνικές, εκμάθηση δεξιοτήτων (π.χ. ηλεκτρονικοί υπολογιστές) -παράλληλα με τη συμμετοχή τους σε εκδρομές, αλλά και σε ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης» υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι «οι Λέσχες Φιλίας "επιστρέφουν" στις γειτονιές της Αθήνας με τον πρωτότυπο ρόλο τους για να δώσουν χαρά στους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας που αναζητούν διέξοδο στη μοναξιά ή στην τυπική καθημερινότητά τους. Αναβαθμίζουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων σε κάθε Λέσχη και παράλληλα ενισχύουμε το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι". Στον Δήμο Αθηναίων καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κανείς να μη μένει μόνος του, αποδεικνύοντας με στοχευμένες παρεμβάσεις ότι βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη, με αγάπη και σεβασμό».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις