Breaking news

patra_3paidia
A

Όλο και πιο ανατριχιαστικές εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία, η 69χρονη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν για την ζωή της και πως θα της κάνουν κακό

Σύμφωνα με την αναφορά ενός μάρτυρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, γνωστοποιήθηκε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι έφυγε από την ζωή από καρκίνο. Η ίδια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μάρτυρα, του είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν για τη ζωή της.

Μάλιστα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ξεκινούν τις διαδικασίες, προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί με την περιουσία της. H συγκεκριμένη υπόθεση πρόκειται να «τρέξει» παράλληλα με τις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών

Τι αναφέρθηκε για την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας 

Σύμφωνα με το Live News μεταδόθηκαν εικόνες από το Α' Νεκροταφείο της Πάτρας και τον τάφο της 69χρονης γυναίκας. Στο μνήμα αντί για τη δική της φωτογραφία υπάρχει εκείνη ενός άνδρα. Μάλιστα λέγεται ότι η γυναίκα αποτεφρώθηκε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του Mega, αποκάλυψε ότι «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Η 69χρονη γνώρισε το ζευγάρι το 2015 και τους είπε να μένουν στο οίκημα χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο και ταυτόχρονα να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2019 ζήτησε από το ζευγάρι το συμβολικό ενοίκιο των 200 ευρώ το μήνα, και υπήρξαν προστριβές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις