Breaking news

Netflix
A

«Φρένο» σε όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους με άλλους επιχειρεί να βάλει το Netflix. Με ανακοίνωση της η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα χρεώνει «έξτρα» όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους, εκτός σπιτιού.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix αναφέρει στην ανακοίνωση του: «Πάντα διευκολύναμε άτομα που ζουν μαζί να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix, με λειτουργίες όπως ξεχωριστά προφίλ και διαφορετικές ροές περιεχομένου στα πακέτα standard και premium. Αν και οι ρυθμίσεις αυτές ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς, δημιούργησαν ωστόσο κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί κανείς να μοιραστεί το Netflix».

Και προσθέτει: «Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν λογαριασμοί που μοιράζονται μεταξύ νοικοκυριών, επηρεάζοντας την ικανότητά μας να επενδύουμε σε καταπληκτικές νέες τηλεοπτικές και ταινίες για τα μέλη μας». 

Από παλιά η εταιρεία έψαχνε τρόπους να εντοπίσει όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους και να καταργήσει τις συνδρομές αυτές, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε προβεί σε περιορισμούς λογαριασμών.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, σύμφωνα με την εταιρεία, οι συνδρομητές του Netflix στα πακέτα standard και premium θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν υπό-λογαριασμούς για ακόμη και δύο άτομα που δεν ζουν στο ίδιο νοικοκυριό, παρέχοντας τους αυτόνομα προφίλ και δικούς τους κωδικούς πρόσβασης με επιπρόσθετη χρέωση.

Οι νέες ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν πιλοτικά σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις