Breaking news

dead women
A

Άλλη μια γυναικοκτονία έρχεται να συνταράξει την χωρά μας.  Αυτή  την φορά πρωταγωνίστρια είναι μια 48χρονη γυναικά  η οποία έπεσε νεκρή από τα χεριά του 49χρονου συζύγου της ο οποίος  στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μετά τον φόνο πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε: «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί οδήγησαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα. Έφερε οκτώ μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Όλοι στην γειτονιά που διέμεναν φαίνεται να είναι σοκαρισμένοι με τη δολοφονία της άτυχης 48χρονης γυναίκας από τον 49χρονο σύζυγό της. Ομογενείς από την Αρμενία και οι δυο, έμεναν χρόνια στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχαν ενοχλήσει τη γειτονιά. Ποτέ ο δράστης δεν είχε ζητήματα με την αστυνομία, ούτε για ενδοοικογενειακή βία. Οι γείτονες λένε ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σήμερα, Δευτέρα αναμένεται και η νεκροψία - νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το ζευγάρι είχε και έναν γιο περίπου 20 ετών ο οποίος δεν έμενε μαζί τους, ενώ κατά πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος ζήτησε από την αστυνομία να τον ενημερώσουν για το περιστατικό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις