Breaking news

grigoris_ergasia_kafes
A

Το δίκτυο καταστημάτων μικρογευμάτων «Γρηγόρης» ανακοίνωσε 12 νέες θέσεις εργασίας για την στελέχωση τους.

Οι ειδικότητες αφορούν πωλήτριες και πωλητές, barista και store manager σε καταστήματα της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Από τότε, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες εταιρίες καταστηματων καφέ.  Αξιοποιώντας την εμπειρία 50 ετών, ο Γρηγόρης αποτελεί σήμερα τον καθημερινό σταθμό ανεφοδιασμού περισσότερων από 250.000 ευχαριστημένων πελατών. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται τον Γρηγόρη, εκτός από την τεράστια ποικιλία σε καφέδες, ροφήματα, παραδοσιακές πίτες, γλυκίσματα, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς & δροσερές σαλάτες, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και άλλες επιλογές διατροφής όπως wellbeing, vegan και lacto-free, όλα συνοδευόμενα από το πιο ζεστό χαμόγελο.

Οι προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, οι δικές μας παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες συνταγές που έχουν αναπτυχθεί από την εξειδικευμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων και ο διάσημος καφές του Γρηγόρη που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη μοναδική εμπειρία που απολαμβάνουν καθημερινά όλοι όσοι μας επισκέπτονται. 

Η εμπειρία αυτή δε θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τη γνώση και την προθυμία των εκπαιδευμένων ανθρώπων μας που με χαμόγελο και αισιοδοξία είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Η υψηλή ποιότητα σε επίπεδο πρώτων υλών, τελικών προϊόντων αλλά και ανθρώπων επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την εφαρμογή ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα, πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS.

Οι Θέσεις Εργασίας

  • 1) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στο Χαϊδάρι
  • 2) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στον Βύρωνα 
  • 3) Πωλητής/ τρια για το κατάστημά μας στην Ερμού 
  • 4) Barista/Μπουφε για το κάταστημά μας στα ΣΕΑ Καπανδριτίου 
  • 5) Barista/Μπουφε για τα καταστήματά μας σε Βάρη και Λούτσα 
  • 6) Barista/Μπουφε για το κατάστημά μας στους Αμπελόκηπους 
  • 7) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας 
  • 8) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στη Σύρο 
  • 9) Store Manager για το κατάστημά μας στο κέντρο του Πειραιά 
  • 10) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στον Πειραιά
  • 11) Πωλητής/τρια για το κατάστημά μας στην Ηλιούπολη 
  • 12) Πωλητής/τρια για τα καταστήματά μας σε Ελευσίνα και Μαγούλα ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημα μας στη Νέα Ιωνία 

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας για οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ειδικότητες στον Γρηγόρη ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις