Breaking news

INTIME
A

Σε εξέλιξη ήταν  μέχρι σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, η απεργία των εργαζόμενων στα λιμάνια, οπότε αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), να τη λήξει, καθώς επετεύχθη συμφωνία για τα αιτήματά της στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Έτσι, τα πλοία θα λύσουν και πάλι τους κάβους τους από το μεσημέρι. Τι θα γίνει όμως με όσους είχαν κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν τις ημέρες απεργίας, αλλά δεν τα κατάφεραν; Όσοι επιβάτες δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν, ή θα συμπτυχθούν σε άλλα δρομολόγια, ή θα μπουν στα έκτακτα δρομολόγια, που θα γίνουν.

Ειδικότερα, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, υπάρχουν τέσσερα έκτακτα δρομολόγια για σήμερα. Από τις τέσσερις το απόγευμα ξεκινάει το πρώτο δρομολόγια μέχρι τις εννέα το βράδυ, ενώ για τις Κυκλάδες, υπάρχει ένα πλοίο, στο οποίο θα μπουν όσοι δεν ταξίδεψαν το πρωί και θα αναχωρήσει γύρω στις 5 και 30 το απόγευμα. Οι υπόλοιποι πολίτες, θα ταξιδέψουν αύριο. 

Σημειώνεται ότι μετά τη λήξη της απεργία της ΠΝΟ, προκλήθηκε το αδιαχώρητο από τους εκδρομείς του τριημέρου. Με τα νησιά να είναι αποκλεισμένα από την Τρίτη και με τα σημερινά πρωινά δρομολόγια των πλοίων να μην πραγματοποιούνται, μόλις έγινε γνωστό πως τελικά θα λυθούν οι κάβοι το λιμάνι του Πειραιά γέμισε από αυτοκίνητα και ταξιδιώτες.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να σχηματιστούν ουρές από εκδρομείς, οι οποίοι περίμεναν για να επιβιβαστούν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις