Breaking news

Ξάνθη: Ανήλικος προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή και χτυπήθηκε με ρεύμα
A

Τη ζωή του σε κίνδυνο έθεσε ένας ανήλικος στην Ξάνθη, ο οποίος στην προσπάθειά του να κλέψει μετασχηματιστή από υποσταθμό της ΔΕΗ, κατέληξε να χτυπηθεί με ρεύμα υψηλής τάσης και να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinews, ο ανήλικος τα ξημερώματα της Τετάρτης προσπάθησε, μαζί με δύο ακόμα άτομα τα οποία αναζητούνται, να αφαιρέσουν τον μετασχηματιστή. Λόγω όμως του τραυματισμού του ανηλίκου, δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, αφού έχει συλληφθεί για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη την 23 Οκτωβρίου 2024 το πρωί στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ένας ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν ημεδαπό και έναν άγνωστο δράστη οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, οι δράστες επιχείρησαν από κοινού να αφαιρέσουν μετασχηματιστή από υποσταθμό της Δ.Ε.Η., χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, λόγω τραυματισμού του συλληφθέντα από υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος, συνεπεία του οποίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις