Breaking news

Καιρός κρύο χειμώνας
A

Συμφωνούν οι μετεωρολόγοι πως τον επόμενο μήνα θα κάνει την εμφάνιση του ο χειμώνας στη χώρα μας. Μετά τον Θοδωρή Κολυδά και ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου ψυχρές αέριες μάζες θα φτάσουν στην Ελλάδα. Αν «η ψυχρή κατεβασιά» φτάσει όντως στα Βαλκάνια, τότε η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά στη χώρα και θα σημειωθούν και βροχές.

Ο καιρός της εβδομάδας

Σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 25 και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ.

Ο καιρός την Τετάρτη

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα και μόνο στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια 3 με 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα και μόνο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα αναμένεται επίσης αραιή συννεφιά στα δυτικά και τα βόρεια.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Ο καιρός την Παρασκευή

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις