Breaking news

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ
A

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, έπειτα από έρευνα κι επεξεργασία στοιχείων και πληροφοριών επί δύο εβδομάδες έγραψε και παρέδωσε στην ανακρίτρια το τεχνικό πόρισμα. Σε αυτό απαντά λεπτομερώς σε ιατροδικαστικά ερωτήματα, όπως: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».


Σήμερα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday παραδόθηκε στην ανακρίτρια η τεχνική έκθεση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης. Να θυμίσουμε ότι αρχικά, η πλευρά του κατηγορουμένου είχε διαψεύσει το στοιχείο αυτό, κάνοντας λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ», κάτι που όμως -βάσει των τοξικολογικών- δεν ίσχυε. 

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

«Η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο – Μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα»


Ο δικηγόρος της Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις