Breaking news

INTIME
A

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, το βράδυ, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός πυροσβέστη.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να αναζητηθούν οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, Παρασκευή, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντός του οποίου βρίσκονταν μέσα τρεις πυροσβέστες, ανετράπη επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, του υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, και τον τραυματισμό των άλλων δύο.

Οι δύο πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι, ενώ ο οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τρεις πυροσβέστες και τους διακόμισαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ως εξής: 

«Χθες, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος, οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

Και οι τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις