Breaking news

ηλιοφάνεια - καιρός
A

Αντικυκλώνας θα «ορθωθεί» την επόμενη εβδομάδα στην κεντρική Μεσόγειο, με αποτέλεσμα να μην αναμένεται η εκδήλωση βροχών στη χώρα μας, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) και μετεωρολόγο, κ. Θοδωρή Κολυδά. 

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Κολυδάς, σε ανάρτηση του στα social media, την ερχόμενη εβδομάδα από την κεντρική Μεσόγειο «ορθώνεται» και πάλι ένα πεδίο υψηλών πιέσεων (αντικυκλώνας) το οποίο εμποδίζει τα συστήματα της δυτικής Μεσογείου και της Κεντρικής Ευρώπης να μας επηρεάσουν. Τα συστήματα κινούνται στην περιφέρεια αυτού του αντικυκλώνα και δεν μας φέρνουν βροχές. 

Αναφορικά με το καιρό που αναμένεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, εκτός από μερικά φαινόμενα κυρίως στα βόρεια και δυτικά, δεν θα υπάρξουν άλλες εκπλήξεις.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κολυδά: 

Ο καιρός αύριο, Πέμπτη 

Αύριο, Πέμπτη, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί κατά 3 με 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας τους 28 με 29 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις