Breaking news

Θεσσαλονίκη: Προσοχή! Απάτες με δήθεν δωρεάν κάρτες του ΟΑΣΘ
A

Νέα διαδικτυακή απάτη με πρόσχημα την αγορά κάρτας ΟΑΣΘ κυκλοφορεί στο Facebook από σελίδα που δημιουργήθηκε μόλις χθες, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, με τον Οργανισμό να εφιστά την προσοχή στους πολίτες.

Στη σελίδα που φέρει το όνομα «Δημόσιες Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκη» υπάρχει μόλις μία ανάρτηση, μέσω της οποίας καλούνται οι χρήστες να αγοράσουν κάρτα για τον ΟΑΣΘ σε «ειδική προσφορά που ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου».

Στην ανάρτηση μάλιστα γίνεται λόγος για μία δήθεν «πράσινη πρωτοβουλία» του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ η scam σελίδα ζητά από τους χρήστες να πατήσουν στον σύνδεσμο για να πραγματοποιήσουν την αγορά της κάρτας.

Η από κοινού ανακοίνωση Δήμου Θεσσαλονίκης - ΟΑΣΘ

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνουν τους πολίτες ότι κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία - απάτη για δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με στόχο την εξαπάτηση και την υφαρπαγή χρημάτων από το επιβατικό κοινό.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο ΟΑΣΘ διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίμαχη ανάρτηση και εφιστούν την προσοχή των πολιτών να μην ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τη συνοδεύει

Η επίμαχη ανάρτηση:

Θεσσαλονίκη: Προσοχή! Απάτες με δήθεν δωρεάν κάρτες του ΟΑΣΘ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις