Breaking news

Ρεύμα: Σήμερα ανακοινώνονται τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου
A

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Ζωγράφου άγνωστοι δράστες υποδύονται υπαλλήλους του Δήμου Ζωγράφου και με την πρόφαση για μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος ζητούν να επισκεφθούν το εσωτερικό οικιών και διαμερισμάτων.

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή των πολιτών, προειδοποιώντας τους πως πρόκειται για απάτη και πως ο δήμος ουδεμία σχέση έχει με τους λογαριασμούς ρεύματος. Καλεί τους πολίτες σε περίπτωση που έρθουν αντιμέτωποι με τους επιτήδειους, να καλέσουν την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση του Δήμου

«Παρακαλούμε για την ΠΡΟΣΟΧΗ σας. Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος μας έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών που αφορούν σε "επιτήδεια" άτομα τα οποία υποδύονται υπαλλήλους του Δήμου Ζωγράφου και με την πρόφαση μείωσης του λογαριασμού ρεύματος, ζητούν να επισκεφθούν το εσωτερικό των οικιών και των διαμερισμάτων, προκειμένου να δουν τους λογαριασμούς. 

Από μαρτυρίες συμπολιτών μας κινούνται ως εξής: ζητούν ένα ποτήρι νερό με στόχο να μείνουν μόνοι στο χώρο. Ενημερώνουμε πως δεν πρόκειται για υπαλλήλους του Δήμου Ζωγράφου και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές/κοί. Οι Δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Για οποιοδήποτε κρούσμα ή περιστατικό στη γειτονιά ή το σπίτι σας, παρακαλούμε να καλέσετε την Αστυνομία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις