Breaking news

βροχή
A

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Cassandra στη χώρα, με την εκδήλωση καταιγίδων στο βόρειο Ιόνιο και σε περιοχές της Θεσπρωτίας.

Σημειώνεται ότι ήχησε το 112 στους κατοίκους της περιοχής Φιλιάτες Θεσπρωτίας, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, λόγω των έντονων φαινομένων.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣<br><br>📍περιοχή Δήμου <a href="https://twitter.com/hashtag/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Φιλιατών</a><br><br>🆘 Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι) στην περιοχή σας<br><br>‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.<br><br>ℹ️ <a href="https://t.co/mbLpAekY6l">https://t.co/mbLpAekY6l</a><a href="https://twitter.com/pyrosvestiki?ref_src=twsrc%5Etfw">@pyrosvestiki</a>…</p>&mdash; 112 Greece (@112Greece) <a href="https://twitter.com/112Greece/status/1842249795798532392?ref_src=twsrc%5Etfw">October 4, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα – Προβλήματα στις πτήσεις, ποτάμια οι δρόμοι

Έντονη βροχή πέφτει από τις 7 το απόγευμα στην Κέρκυρα όπου πλημμύρισε για ακόμη μια φορά η περιοχή της σπηλιάς, το ΕΑΚ και δρόμοι της πόλης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετές περιπτώσεις για την απομάκρυνση κλαδιών δέντρων, ενώ οχήματα μεταβαίνουν στην περιοχή της Μεσογγής για την άντληση υδάτων από τη reception ξενοδοχείου.

Επίσης, πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού λόγω της κακοκαιρίας δεν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού αλλά σε γειτονικά αεροδρόμια.

Η πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και η πολιτική προστασία της περιφέρειας και των Δήμων βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε συμβάν προκύψει, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις