Breaking news

Μαρινελλα
A

Σε κρίσιμη αλλά πολύ σταθερή κατάσταση παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με τα όσα δήλωση σήμερα το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Κάθε λεπτό που περνά είναι υπέρ του ασθενούς» τόνισε η κα. Παγώνη και δήλωσε πως αυτό είναι θετικό, καθώς αυτές οι καταστάσεις όπως αυτή στην οποία βρίσκεται η Μαρινέλλα, απαιτούν χρόνο: «Κάθε λεπτό που περνά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπέρ του ασθενούς», επισήμανε η ίδια. 

Αρνούμενη να σχολιάσει τις πληροφορίες πως υποχωρεί μερικώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο της Μαρινέλλας, η κ. Παγώνη επισήμανε πως χρειάζεται όλοι μας να δώσουμε χρόνο σε αυτούς τους ασθενείς να ξεπεράσουν το πρόβλημα του οργανισμού τους, παρακολουθώντας και συμβάλλοντας ιατρικά, όπως μπορούμε κάθε φορά.

Υπάρχει σταδιακή απορρόφηση του αιματώματος

Η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε πως ολοκληρώθηκε νέος απεικονιστικός έλεγχος. «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα - βήμα» είπε.  

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις