CLOSE

Breaking news

Μαρινέλλα
A

Κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία.  Η θρυλική ερμηνεύτρια νοσηλεύεται για 5η ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ενώ έδινε συναυλία στο Ηρώδειο. 

Τα τρία πρώτα καθοριστικά 24ωρα για την υγεία της θρυλικής ερμηνεύτριας πέρασαν και ευχή όλων είναι να μην υπάρξει υποτροπή, καθώς η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.  

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος»

Αισιόδοξοι οι γιατροί

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ σήμερα αναμένεται να την υποβάλλουν σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της.

Οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της είναι θετικές, ενώ δεν χρειάστηκε διασωλήνωση και έχει επαφή με το περιβάλλον της.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις