CLOSE

Breaking news

Μαρινέλλα
A

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία μετά το εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη συναυλία της στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας η κατάσταση της παραμένει σοβαρή, ωστόσο η ίδια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον της. 

Η μεγάλη τραγουδίστρια έχει τις αισθήσεις της κανονικά όταν μπήκε μέσα στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο Αντώνης Ρέμος συνόδευσε την ερμηνεύτρια στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο και μάλιστα η ίδια μιλούσε και είχε τις αισθήσεις της.

Κατά την ώρα της μεταφοράς και την είσοδό της στο νοσοκομείο η κατάστασή της επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

«Τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα προχθές, τραγικά, οι γιατροί φώναξαν τους οικείους και τους είχαν προετοιμάσει ακόμη και για το μοιραίο. Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα και η καρδιά της αντιδράει πάρα πολύ καλά, είναι σαν καρδιά 50χρονης. Υπάρχουν ζημιές», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αποκάλυψε τα όσα είπε στην κόρη της η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη ΜΕΘ. «Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει… Το λέω και ανατριχιάζω», είπε ο ίδιος. 

Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

«Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε μέσα στη ΜΕΘ και την βλέπει», είπε ο παρουσιαστής.

Κύμα συμπαράστασης στα social media

Τα social media έχουν γεμίσει με ευχές, μηνύματα συμπαράστασης και θαυμασμού προς τη θρυλική ερμηνεύτρια:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις