CLOSE

Breaking news

Μαρινέλλα
A

Συνολικά 40 λεπτά άργησε το ασθενοφόρο που παρέλαβε την σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε χτες στην σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού την στιγμή που τραγουδούσε. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, η θρυλική τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει ότι, «διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Κρίσιμες οι 48 ώρες - Δεν έχει τεθεί θέμα χειρουργείου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι 48 ώρες που έχει μπροστά της η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι κρίσιμες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί θέμα χειρουργείου από τους θεράποντες ιατρούς της. 

Ο γιατρός της, κ. Πολιτάκης, ήταν στις κερκίδες του Ηρωδείου χτες το βράδυ, την ώρα που κατέρρευσε η δημοφιλής τραγουδοποιός, και έκτοτε βρίσκεται στο πλευρό της. 

Τα λόγια της Μαρινέλλας στην αρχή της συναυλίας

«Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη. Ελπίζω εσείς αλλά και εμείς να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ», είπε η Μαρινέλλα στην αρχή της συναυλίας της. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις