CLOSE

Breaking news

φθινόπωρο
A

Για νέα πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή, μετά την άνοδο του υδράργυρου, που αναμένεται αυτές τις ημέρες, έκανε λόγο ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) και μετεωρολόγος, κ. Θοδωρής Κολυδάς. 

Ειδικότερα, σε σχετική ανάρτηση, ο κ. Κολυδάς αναφέρει πως κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ημέρες θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 30 βαθμούς σε πολλές περιοχές, την Παρασκευή και το Σάββατο. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται από χάρτες, που συμπεριλαμβάνει στην πρόγνωση καιρού για τις ημέρες που ακολουθούν, την Κυριακή αναμένεται να έρθει ψυχρό μέτωπο από τα Βόρεια στη χώρα, προκαλώντας φαινόμενα στα βορειοανατολικά τη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, από τη Δευτέρα, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας κατά πέντε περίπου βαθμούς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να κυμανθεί σε κανονικά, για την εποχή, επίπεδα.

Ανάρτηση κ. Κολυδά

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κολυδά έχει ως εξής: 

Ήπιος και ζεστός καιρός - Μεταβολή Κυριακή προς Δευτέρα 

Η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και την Παρασκευή και το Σάββατο θα ξεπεράσουμε τους 30°C σε πολλές περιοχές.

Παρακολουθήστε το ψυχρό μέτωπο που περνά την Κυριακή από τα Βόρεια, όπου θα προκαλέσει φαινόμενα κυρίως στα ΒΑ τη Δευτέρα. 

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα πέσει κατά 5 περίπου βαθμούς, επανερχόμενη σε κανονικά -φθινοπωρινά επίπεδα (χάρτες).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις