Breaking news

arximandritis_emvolio
A

Πολλοί είναι οι ιερείς αλλά και οι ιεράρχες οι οποίοι τάσσονται κατά του εμβολιαστικού κινήματος και αποτρέπουν τους πιστούς από το να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους. 

Συγκεκριμένα σε επιστολή που εξέδωσε ο αρχιμανδίτης Παύλος Ντάνας στρέφεται τόσο κατά των εμβολίων του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για          «υγειονομική δικτατορία», ενώ δηλώνει « πως δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό ».

Η οργισμένη επιστολή του στρέφεται τόσο κατά των εμβολίων, κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν λέγοντας «πως είναι λουσμένα με το αίμα αθώων εμβρύων ». 

Ο εν λόγω ιερέας κάνει συχνά τέτοια κηρύγματα στις εκκλησίες της Αιτωλοακαρνανίας, προκαλώντας τους πιστούς οι οποίοι πολλές φορές δεν διστάζουν ακόμη και να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr απαντώντας με επιστολή στον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια τονίζοντας πως:  «Όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων». Ενώ υπογράμμισε ότι «δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό» και πως «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

Ακόμη πρόσθεσε «Να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, για να σας ελεήσει ο Θεός. Τους ασθενείς δεν τους μαστιγώνουμε αλλά τους σεβόμαστε, τους τιμούμε και προσευχόμαστε για αυτούς διότι η ασθένεια είναι μεγάλη δοκιμασία. Να σταματήσετε να κατακρίνετε τους ανεμβολίαστους και να μην διχάζετε τον Ελληνικό Λαό. Ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής αποκαλυπτικά σε έναν σεμνό άνθρωπο «μετά τον θάνατό μου θα έλθει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις