CLOSE

Breaking news

ζωγραφική
A

Ξεκινάει την Τρίτη 1 Οκτωβρίου η νέα περίοδος προγραμμάτων δημιουργικής μάθησης από τον Δήμο Αθηναίων

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, μέσα από τα 12 Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), τα οποία βρίσκονται σε ισάριθμες γειτονιές της πόλης, προσφέρονται δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Στα προγράμματα δημιουργικής μάθησης, προστίθενται τα οκτώ ακόλουθα προγράμματα:

  • εργαστήριο κόμικς
  • δημιουργική γραφή και αρχιτεκτονική για παιδιά
  • σεμινάριο κατασκευής κοσμήματος (μακραμέ)
  • κοπτική – ραπτική
  •  εκπαίδευση στις κινητές συσκευές για άτομα 60+
  •  Αγγλικά για τον τουρισμό
  • μαθήματα Capoeira για ενήλικες

Συνολικά, οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 39 διαφορετικές δραστηριότητες. Τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης διαθέτουν προγράμματα, όπως Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί, Δημιουργική κίνηση -μπαλέτο, Λατινοαμερικάνικοι και Ευρωπαϊκοί Χοροί, Μουσική, Χορωδία, Θέατρο, Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, Δημιουργική Γραφή, Γαλλικά, Σκάκι, Κεραμική και Ανακύκλωση ενδυμάτων.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα ανά Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης, πατώντας εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης της γειτονιάς τους από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, ώστε να κλείσουν ραντεβού και να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και τις διαδικασίες εγγραφής.

Το ετήσιο κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ, ενώ τα προγράμματα προσφέρονται είτε δωρεάν είτε με χαμηλό μηνιαίο αντίτιμο. Για το κόστος κάθε προγράμματος, μπορείτε να ενημερωθείτε, πατώντας εδώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις